Coax of utp kabel laten aanleggen in Rijswijk,Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Delft  Leidschendam ,Voorburg,Wassenaar ,Voorschoten,Leiden 


Coax kabels laten aanleggen door vakman ?

Coax kabel laten aanleggen  naar zolder door monteur ?

Coax kabel laten aanleggen naar slaapkamer door vakman ?

Wij hebben ook kabelgoten en opbouw systemen 

Onze vakman is gespecialiseerd in het doortrekken en aanleggen van:Combi Coax/Utp kabel-Tv kabel -Utp kabels -Coax kabel- Cat6 kabel -Netwerk kabels en internetkabels

iedere aansluiting wordt door ons zorgvuldig aangelegd en nagemeten.Wij leggen televisiekabel internet- en telefoniekabels door uw hele huis.Wilt u kabels door ons laten trekken?Kabel aan laten leggen of uw kabels vernieuwen? Wij bieden voor elke situatie de oplossing. Alle bekabeling werken wij netjes weg zodat u er haast niets meer van ziet. 

Of het nu het boren van gaten om bekabeling door te voeren of het leggen van kabels via de kruipruimte is, geen klus is voor onze experts een probleem.
Ook voor het uitzoeken en netjes wegwerken van uw internet telefoon of televisie bekabeling kunt u met een gerust hart bij kabel-trekken.com terecht

Zoekt u de beste Kabelmonteur in Rijswijk  Wassenaar Voorburg Leidschendam Scheveningen Zoetermeer Rotterdam-Utrecht of Amsterdam? Onze ervaren gecertificeerde kabel monteur van Kabel-trekken.com is u graag van dienst.


Wij geven wij geen offerte per email simpelweg  het dan niet mogelijk is u een eerlijk advies te geven die van toepassing is op uw situatie elke woning is namelijk weer anders.

Bedrijven die dit wel doen berekenen u vaak teveel.

Wij geven u advies op maat zodat u nooit meer betaald dat nodig is.

Onze monteur komt vrijblijvend bij u langs in Den Haag in Rijswijk  Wassenaar Voorburg Leidschendam Scheveningen Zoetermeer en omstreken om met u uw wensen te bespreken .

Hij verteld u dan gelijk wat de mogelijkheden zijn en wat het totaal gaat kosten.

Mocht u akkoord gaan met de prijsopgave kan de monteur de werkzaamheden ook direct voor u uitvoeren

Mocht onze monteur tegen onverwachte problemen oplopen en daardoor veel langer bezig zijn verandert er niets aan de afgesproken prijs zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

En natuurlijk werken wij op basis van no cure no pay kabels die niet lukken en komt de monteur niet met een andere oplossing om de kabel alsnog te kunnen trekken via een andere route hoeft u natuurlijk als vanzelfsprekend niet te betalen Altijd 24 maanden garantie op onze producten en installatie's. 

 
Opbellen
E-mail